De Blauwe Kei -Groepsaccommodaties

De Blauwe Kei in Mierlo heeft twee accommodaties: Potstal en Bakhuis. In beide verblijven kunnen groepen tot veertig personen overnachten. Op het terrein hebben gasten beschikking over twee gescheiden grasvelden met sportvoorzieningen. De bosrijke omgeving geeft veel wandel- en fietsmogelijkheden en daarnaast liggen de steden Eindhoven en Helmond om de hoek.

Bij De Blauwe Kei komen voornamelijk groepen uit de zorgsector, vriendenclubs, seniorengroepen, families en verenigingen. Voor mensen die specifieke zorg nodig hebben, zijn beide accommodaties uitermate geschikt. Door de extra brede gangen en deuren is het zelfs mogelijk om hier met een scootmobiel te verblijven. Bovendien beschikken beide huizen over een geavanceerd oproepsysteem voor verpleging en zijn er speciale hulpmaterialen zoals bijvoorbeeld douchebrancards beschikbaar.

De Blauwe Kei -Groepsaccommodaties in Mierlo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.