1

Recreatiepark 't Veluws Hof
Recreatiepark 't Veluws Hof

De chalets van Recreatiepark 't Veluws Hof zijn geschikt voor vier tot zes personen en de bungalow is geschikt voor tien personen. Het gezellige park bevindt zich tussen de bomen in Hoenderloo en wordt omringd door de wijde natuur van de Veluwe. Op het recreatiepark vind je verschillende sportfaciliteiten, speeltuinen en een verwarmd buitenzwembad. Voor de kleintjes is er een apart kinderspeelbad.

De kampeerplaatsen zijn gesitueerd aan de bosrand met in de nabijheid altijd één of meerdere speeltoestellen voor de kinderen, zodat ouders een oogje in het zeil kunnen houden. Op korte afstand zijn verschillende attracties te vinden, zoals het Nationale Park de Hoge Veluwe, Koningin Julianatoren, Paleis het Loo en de Apenheul. In het hoogseizoen staat er een recreatieteam klaar met een uitgebreid recreatieprogramma, zodat jong en oud zich geen moment hoeven te vervelen!

Recreatiepark 't Veluws Hof in Hoenderloo leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.veluwshof.nl

Recreatiepark 't Veluws Hof
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-