Ontdek Eindhoven met een stedentrip

Stadswandeling Eindhoven

Eindhoven heeft niet alleen een geweldig winkelhart en een bruisend nachtleven, de Noord-Brabantse stad biedt zijn bezoekers ook echte Eindhovense groepsactiviteiten. De groepsprogramma's, al dan niet onder leiding van een gids, hebben stuk voor stuk een bijzonder Eindhovens tintje. Kies één van de thema’s die bij je past en laat je verrassen. Wat dacht je van een stadswandeling rond het thema Architectuur of Design?

Buiten het stadshart

Laat je verrassen tijdens inspirerende rondleidingen over unieke terreinen die Eindhoven kenmerken, zoals de High Tech Campus Eindhoven, waar wordt gewerkt aan nieuwe technologieën en producten. Of Strijp-S, het oude Philips-terrein dat omgetoverd is tot bruisend cultureel en creatief stadsdeel.

Evenementen!

Dynamisch Eindhoven heeft zichzelf de laatste jaren op de kaart gezet met evenementen als de Dutch Design Week, STRP Festival, Marathon Eindhoven en het Lichtfestival GLOW. De Eindhoven Brandstore / VVV speelt met haar groepsuitjes in op deze evenementen. Houd de website van Eindhoven Brandstore/VVV hiervoor in de gaten.

Stadswandeling Eindhoven in Eindhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Stadswandeling Eindhoven

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.