Scheur als Formule 1-coureur over de indoor kartbaan

Klik je helm vast, neem plaats in de kartauto en beleef het echte racegevoel op de indoor kartbaanl van Tim en Tom Coronel! Met snelle en scherpe bochten, een tunnel en fly-over is deze kartbaan reuze spannend. Wie haalt de snelste tijd?

Coronel-Kartracing

Als iedereen is gefinisht zie je de rondetijden per persoon. Heb jij de snelste ronde gereden? Praat gezellig na met een hapje en drankje in het kartcafé. Voor alle soorten groepen zijn er arrangementen en mogelijkheden voor een feestelijke en sportieve dag.

Stoer kinderfeestje

Vier je verjaardagsfeest bij Coronel Kartracing! Als iedereen langer is dan 1.10 meter kun je in het kartcentrum terecht voor het gaafste feestje ooit. De karts zijn speciaal aangepast voor kinderen, dus de veiligheid is gegarandeerd. Voordat jullie gaan racen legt de instructeur alles uit. Ook krijg je volop tips en trucs. Doe je best en haal als eerste de eindstreep! De winnaar krijgt een medaille. Bekijk alle informatie over de Kids Kart Party.

Papa en Kids Karten

Racen tegen je vader, dat is natuurlijk helemaal leuk! Bij Coronel Kart Racing zijn speciale ochtenden waarop ouders met hun kinderen terecht kunnen. Er rijdt zelfs een duokart. De kinderen, en natuurlijk ook de papa's en mama's, krijgen goede instructies en kunnen daarna samen de baan op! Kijk snel voor meer informatie over het Papa en Kids Karten.

Combineer het karten met klimmen in het bijhorende Coronel Adventure Indoor Klimpark, ga ook een potje lasergamen of volg een beautyworkshop met vriendinnen bij Coronel!

Scheur als Formule 1-coureur over de indoor kartbaan in Huizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 29,95 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Klaar voor de start...

Wie is het snelst?

Klaar voor de start...

Klaar voor de start...

Klaar voor de start...

Het echte racegevoel.

Klaar voor de start...

Spannende racebanen bij Coronel Kartracing.