Scheur met collega's als Formule 1-coureurs over de kartbaan
Indoor Kartbaan Coronel Kartracing

Klik je helm vast, neem plaats in de kartauto en beleef het echte racegevoel op de indoor kartbaan van Tim en Tom Coronel. Met snelle en scherpe bochten, een tunnel en fly-over is deze kartbaan reuzespannend en perfect voor een origineel en bloedstollend bedrijfsuitje. Wie haalt de snelste tijd?

Coronel-Kartracing

Karten met kleine groep

Willen jullie zonder al te veel gedoe vol gas over de kartbaan scheuren en daarna lekker bijkomen en bijkletsen? Dan is het Small Group Karten arrangement voor groepen vanaf zes personen perfect. Jullie worden niet begeleid door een instructeur, maar krijgen de instructies vooraf via een video en mogen daarna gelijk de baan op. Compleet in stijl natuurlijk: iedereen krijgt een eigen helm en racejack. Leuke look voor een teamfoto! Daarna barst de strijd los. In totaal race je samen drie heats en na iedere heat ligt de tijdlijst al klaar. Weet je gelijk wie je de volgende ronde in de gaten moet houden... Welke collega mag zichzelf de Coronel kartbaas noemen? Bij dit arrangement wordt de kartbaan niet exclusief verhuurd. Alleen mogelijk binnen reguliere openingstijden.

Sportieve teambuilding

Liever all-in? Maak er een complete dag van voor het hele bedrijf en zet iedereen op scherp met de Endurance Race. De uitdaging: binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk rondes racen. Het team met de hoogste score wint. Best pittig, want tijdens een Endurance Race zijn pitstops onvermijdelijk. De ultieme teambuilding test! Alleen door goed te overleggen en goed en snel samen te werken behaal je als team de winst. Dit arrangement is te combineren met een hapje, drankje, maaltijd of vergadering en geschikt voor groepen van veertig personen of meer. Maatwerk is ook mogelijk: neem hiervoor contact op met Coronel.

Combinaties

Combineer het karten met klimmen in het bijhorende Coronel Adventure Indoor Klimpark, trotseer de Lasergame Arena of steek de koppen bij elkaar en ontsnap uit de Coronel Escape Room. Er zijn allerlei combinaties mogelijk, inclusief eten en drinken.

Indoor Kartbaan Coronel Kartracing in Huizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 18,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Kom karten bij Coronel Kartracing

Klaar voor de start... Foto: Coronel Kartracing.
Wie is de snelste? Foto: Coronel Kartracing.
Klaar voor de start... Foto: Coronel Kartracing.
Klaar voor de start... Foto: Coronel Kartracing.
Klaar voor de start... Foto: Coronel Kartracing.
Beleef het echte racegevoel. Foto: Coronel Kartracing.
Klaar voor de start... Foto: Coronel Kartracing.
Trotseer de spannende kartbanen van Coronel. Foto: Coronel Kartracing.