1

Vintage Road Trips
Heerlijk dagje toeren met een oldtimer!

Een dagje rijden in een oldtimer van Vintage Road Trips is een onvergetelijke ervaring! Ideaal voor een feestje of groepsuitje en een fantastische beleving voor wie op zoek is naar een dagje avontuur. Het is alsof je de hoofdrol speelt in een oude speelfilm, wanneer je wegrijdt in een van de mooie oldtimers. Voorbijgangers zullen waarderend zwaaien naar jouw Eend, VW Kever cabrio, VW bus, Porsche 911 of een Ford Mustang cabrio. Genieten! Bij het huren van een oldtimer krijg je tips voor leuke plekken om te picknicken, te lunchen of voor een high tea. Vintage Road Trips helpt ook bij het uitzetten van mooie routes in de omgeving.

Meer informatie? Stuur gerust een mail naar Vintage Road Trips, zij helpen je graag op weg!

Maak een roadtrip met een oldtimer

Droom je al jaren van een road trip? Vintage Road Trips heeft allerlei leuke idee├źn! Vraag vrijblijvend informatie op over alle mogelijkheden. Er een weekendje weg van maken? Vintage Road Trips vertelt je graag waar je in de omgeving kunt overnachten.

Vintage Road Trips in Hoogblokland leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.vintageroadtrips.nl

Vintage Road Trips
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-