Rondvaartbedrijf Kool


-advertentiepositie-Rondvaartbedrijf Kool: ontdek de pracht van Groningen!

Er gaat niets boven Groningen! Met een stadsrondvaart van Rondvaartbedrijf Kool ontdek je de mooiste plekjes van deze historische stad. Vaar langs middeleeuwse panden, prachtige bruggen en oude pleintjes en beleef Groningen vanaf het water.

Verken de pracht van Groningen

De drie schepen van Rondvaartbedrijf Kool nemen je mee naar de mooiste plekjes van Groningen. Verken ook de nabije omgeving van de stad, maak een ommetje door de binnenstad en eromheen en stap aan boord voor een rondje Groot Groningen. Op zoek naar meer variatie? De Reitdieptour neemt je mee naar onder andere Garnwerd, Zoutkamp en het Lauwersmeer.

Pss... beleef romantiek op het water en vaar in de wintermaanden mee voor een romantische kaarsjestocht door Groningen!

Bedrijfs- of groepsuitje te water!

Trommel vrienden, familie en collega's op en geniet van een groepsuitje op het water. Wat wordt het? Een tocht door Groningen met een bezoek aan een museum? Of een chartertocht naar het karakteristieke Garnwerd met afsluitend een barbecue?

Tip: Bekijk ook de arrangementen van Rondvaartbedrijf Kool. Combineer bijvoorbeeld de stadsrondvaart met een bezoek aan het Groninger Museum en geniet van een piratenbanket!

Rondvaartbedrijf Kool in Groningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.rondvaartbedrijfkool.nl

Rondvaartbedrijf Kool
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.