Luxe vergaderlocatie in Brabant, mét overnachting!

Guesthouse De Heide

Geen enkel bedrijf ontkomt eraan: vergaderen. Maar elke week weer diezelfde saaie vergaderkamer? Het kan ook anders! Vergader productief midden in de Brabantse natuur, omringd door kwaliteit, op een mooie locatie. De Heide staat voor luxe, ontspanning en comfort. In alle rust een aantal uur vergaderen en daarna kan iedereen overnachten in een luxe kamer, suite of lodge.

Vergaderen

De Heide verzorgt een vergadering 28 uur lang tot in de puntjes. De dag kan al vroeg beginnen, want het inchecken kan vanaf 8:00 uur. Alles staat klaar voor een geslaagde meeting: van een vergadertafel en een flipover tot een flatscreen voor presentatie. Ook de koffie en thee staan op tafel. Om 10:30 uur volgt er een welkome onderbreking in de vorm van appeltaart en om 12:30 uur is het genieten van een uitgebreide lunch met verse soep en luxe broodjes. Ook kortere vergaderingen van 5, 9, 12 of 15 uur zijn mogelijk.Dineren en overnachten

Na een lange vergaderdag is het mogelijk een 3-gangendiner te nuttigen bij Bloemers, dit hoort bij het arrangement. Daarna kunt u gebruik te maken van de wellness faciliteiten van de Heide: sauna's en bubbelbaden binnen en buiten, maar ook van de privé biljartkamer. Voor een overnachting zijn de comfortabele kamers en suites beschikbaar. Hier wacht een heerlijke nachtrust, om de volgende ochtend weer fris op te staan voor het ontbijt. De vergadering gaat vervolgens nog door tot 12:00 uur. Het einde van een succesvolle meeting, waarna iedereen toch weer uitgerust naar huis kan.

Faciliteiten

De conferentieruimte beschikt over al de faciliteiten die nodig zijn voor een prettige vergadering. Denk aan flip-overs, een flatscreen voor presentaties en wireless internet. Deze faciliteiten zijn allemaal inbegrepen in de arrangementsprijs. Ook parkeergelegenheid op eigen terrein is inclusief. Omdat de Heide rondom 14.000 meter weide heeft behoren meetingonderbrekers als schapen drijven, valkenieren, spiegelen met honden of een workshop klompendans tot de mogelijkheden.

Guesthouse De Heide in Oeffelt leent zich ook goed voor een high of afternoon tea en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Guesthouse De Heide

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.