Vergaderen tussen de tijgers

Burgers' Zoo |  deel via WhatsApp | Redactioneel door

Maak een vergadering productief met unieke locaties

27 januari 2010 Kale witte muren, een grote tafel en onderuitgezakte mannen in pak: een typisch Nederlandse vergadering. Maar het kan ook anders! Wat dacht u van vergaderen in Burgers' Zoo, een pannenkoekenhuis of in de ArenA? En na afloop heerlijk genieten van uw eigen privésauna of stoombad. Met een mooie locatie wordt een vergadering pas echt productief. DagjeWeg.NL zocht het uit.

Rust en luxe

Midden in de Brabantse natuur voelt vergaderen meer als vakantie. Op vergaderlocatie de Heide staat niets een productieve dag in de weg. Geen klusjes tussendoor en geen onverwachte telefoontjes; al duurt de vergadering vier, acht of zelfs 24 uur!

Een hele dag of zelfs twee dagen vergaderen? De Heide heeft prachtige kamers tot haar beschikking voor een comfortabele overnachting.

Om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen is er in Oeffelt een stijlvolle conferentiekamer ingericht. Flip-overs, een flatscreen en wireless internet zijn aanwezig. Tijdens het overleg verrast de gastvrouw de collega's met een high tea. Ambachtelijk bereide zoetigheden, tortillarolletjes, sandwiches en broodjes vormen een welkome afwisseling tijdens een lange vergadering. En de koffie van vers gemalen bonen houdt iedereen scherp en alert. Een hele dag of zelfs twee dagen vergaderen? De Heide heeft prachtige kamers tot haar beschikking voor een comfortabele overnachting.

Om de vergadering even te onderbreken zijn er diverse mogelijkheden. Ga even een stukje offroad rijden met een Hummer of doe mee aan een workshop schermen. Na deze onderbreking bruist iedereen weer van energie. Na een vergadering op locatie De Heide komt iedereen compleet uitgerust weer thuis.

Luxe conferentiekamer van vergaderlocatie de Heide met ruime tafel De conferentiekamer van vergaderlocatie De Heide.
 

Gemekker tijdens vergaderingen

De natuur stimuleert lichaam en geest. Dat weten ze ook bij Geitenboerderij Breevoort. De boerderij organiseert allerlei leuke teambuildingactiviteiten zoals een workshop geitenschilderen of een geitenkaasproeverij. Of wat dacht u van de boerenbuitenspelen? Nadat u zich flinkt heeft uitgeleefd tussen de geiten, is het tijd om plaats te nemen in één van de vergaderzalen. De comfortabele vergaderstoelen en de airconditioning zorgen voor een aangenaam verblijf. De zalen zijn daarom uitermate geschikt voor vergaderingen, trainingen, teambuilding, brainstormen en miniseminars. Met uitzicht op de geiten!

Gezellige geiterij op boerderij Breevoort.
Deze geiten zorgen echt niet voor overlast!

Op safari met het bedrijf

In het Arnhemse dierenpark Burgers' Zoo ontdekken de bezoekers natuurgebieden uit de hele wereld. Maar vergaderen kan hier ook! In het overdekte tropische regenwoud Burgers' Bush bevindt zich het Safari Meeting Centre, een modern congrescentrum in Afrikaanse stijl. Hierdoor geniet iedereen al bij aankomst van een kleurrijke wandeling. Ook het tropische koraalrif Burgers' Ocean van acht miljoen liter water en de rotswoestijn Burgers' Desert bevinden zich op een loopafstand van slechts enkele minuten. Het adembenemende uitzicht op de Oost-Afrikaanse savanne van Burgers' Safari maakt de beleving compleet. Het vergadercentrum bestaat uit acht verschillende soorten zalen. Zo is er voor elk bedrijf en elke bijeenkomst een zaal die past.

Vergaderen in Mount Kenia.
Waan je midden in Afrika in deze Kenia-lodge.

In pak op de middenstip

De Amsterdam ArenA is het eerste stadion in Europa dat over een schuifdak beschikt. De ArenA is de thuishaven van AFC Ajax. 'Hup Ajax hup, Rood - Witte schare. Hup, Ajax, hup onz' kampioen!' Maar naast voetbalwedstrijden, concerten en andere evenementen biedt Amsterdam ArenA ook de mogelijkheid om in het stadion te vergaderen. Er zijn verschillende vergaderarrangementen mogelijk: een borrel na afloop in een bruin café of juist op een chic koninklijk terras? Een snelle broodjeslunch of juist een uitgebreide businesslunch? Vergaderen langs de rand van het veld? En wie weet zie je tijdens de vergadering wel één van de sterspelers langslopen.

Vergaderen op de middenstip.
Zet de beamer maar op de middenstip.

Een oase van rust

Hotel Restaurant Overbosch is omgeven door het uitgestrekte bos en heidelandschap van het Veluwse Garderen. In deze oase van rust is vergaderen een luxe. Overbosch beschikt over twaalf conferentiezalen voor groepen van 4 tot 600 personen. In elke zaal is er toegang tot draadloos internet. En maak de vergadering zo lang als je zelf wilt. Blijven slapen? Ook dat kan. Er is een vergaderarrangement voor drie dagen: overdag vergaderen en 's avonds genieten van een heerlijk diner en gebruik van de privé-sauna of stoombad. U bent na een dag werken nog nooit zo uitgerust thuisgekomen.

Hotel Restaurant Overbosch zorgt voor  luxueus vergaderen.
Kom helemaal tot rust tijdens een vergadering.

Pannenkoeken smikkelen met je collega's

Bij Pannenkoekhuis De Konijnenberg worden op ambachtelijke wijze pannenkoeken gebakken met meel van een echte molenaar. Het interieur staat helemaal in het teken van Holland. Maar wel hip hollands! Alles van Nederland is terug te vinden, van Koningin Beatrix tot Johan Cruijff. En wat is er nu leuker dan een vergadering in deze typisch Hollandse stijl? Het Pannenkoekhuis biedt allerlei zakelijke mogelijkheden: van een bedrijfslunch en koffietafel tot brainstormen of presenteren in de boerderij. Voor een bedrijfsfeest kunnen er zelfs pannenkoeken worden gebakken op locatie. Dat wordt smullen!

Pannenkoeken smullen!
Een pannenkoek is weer eens wat anders dan een suf koekje tijdens de vergadering.

Slapen in het Voorsterbos

Omringd door het oudste bos van Flevoland, in beheer van Natuurmonumenten, ligt Restaurant-Partycentrum De Voorst en groepsaccommodatie 'Appelhof'. In de omgeving van De Voorst kunnen u en uw collega's allerlei leuke activiteiten doen. Ga lekker steppen of fietsen door het bos! Ook creatieve workshops, Oud Hollandse spelen of bingo zijn mogelijk. En wilt u na een dag nog niet naar huis? Overnachten kan met uw bedrijf op groepsaccommodatie Appelhof. Deze plek is ook uitstekend geschikt voor meerdaagse trainingen en cursussen.


Met de step naar de vergadering.

Nog meer leuke vergadertips

Bezoek de zakelijke pagina van DagjeWeg.NL of kijk ook alvast voor leuke ontspanningsmogelijkheden op de bedrijfsuitjespagina.

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 19:50:20 · Gepubliceerd: 2010-01-27 15:29:24 - 1329