1

Zakelijk uit in Nijmegen

De leukste zakelijke uitjes in Nijmegen

Redactioneel door

9 juni 2010 bijgewerkt: 9 oktober 2018 Zakelijk Nijmegen staat bekend om zijn rijke cultuur en historie, maar is ook een prima omgeving voor een bedrijfsevenement, congres of vergadering. DagjeWeg.NL zet de leukste zakelijke uitjes in het Land van Maas en Waal op een rijtje.

Concertgebouw De Vereeniging

Wie denkt dat Concertgebouw De Vereeniging een locatie is waar alleen artiesten hun kunsten vertonen heeft het mis! Dit fraaie, architectonische gebouw is in 1915 in Jugendstil (kunststroming) gebouwd en in 1999 geheel gerestaureerd en gerenoveerd. Door haar multifunctionaliteit is de accommodatie een meer dan geschikte locatie voor ieder zakelijk evenement. De Vereeniging beschikt over verschillende zalen, voorzien van alle faciliteiten. De concertzaal, die plaats biedt aan 1.450 personen, staat wereldwijd bekend om de uitstekende akoestiek. Ook op culinair gebied is veel mogelijk, of het nu gaat om een luxe diner voor honderd personen of een bedrijfsfeest met 2.200 bezoekers. Eén ding staat vast: een evenement in Concertgebouw De Vereeniging verrast!

Het Wijnfort

Aan de noordzijde van rivier de Waal, in het plaatsje Lent vlakbij Nijmegen, ligt het Wijnfort. Op deze historische plek stond eeuwenlang een verdedigingswerk. Sinds een jaar of twintig is het fort omgetoverd tot een trendy entertainmentlocatie. De moderne inrichting in combinatie met eeuwenoude gewelven zorgt voor een speciale ambiance. Buiten, vanaf het dakterras, heeft u een fraai uitzicht over de Ooijpolder, de Waalbrug en Nijmegen. In het Wijnfort zijn alle faciliteiten aanwezig om van uw personeelsfeest, presentatie of borrel een succes te maken. Daarnaast is er keuze uit drie uitgebreide vergaderarrangementen van vier, acht of twaalf uur. En wie een zakelijke bijeenkomst wil combineren met een een leuke teambuildingsactiviteit, kan kiezen uit diverse workshops of proeverijen.

Scandic Sanadome Nijmegen

De beste vergaderprestaties worden bereikt op een plek waar alle deelnemers zich aangenaam voelen en inspiratie opdoen. Scandic Sanadome Nijmegen is een locatie waar die elementen centraal staan. Het hotel met het fraaie thermenlandschap is bovendien een erkend congresbedrijf en gekwalificeerd met de hoogst haalbare vijf hamers. Dat betekent dat de kwaliteit van de dienstverlening en de uitgebreide voorzieningen tiptop in orde zijn. In totaal beschikt Sanadome over negen vergaderzalen die een maximale capaciteit hebben van 240 personen. Alle zalen hebben inval van daglicht en zijn uitgerust met draadloos internet. En dankzij de heerlijke ontspanningsmogelijkheden, sluit u een vergadering altijd op een relaxte manier af. Bij een meerdaagse bijeenkomst overnacht u in hotel Scandic Sanadome Nijmegen.

Slot Doddendael

"Het Land van Maas en Waal" is één van de bekendste singles van Boudewijn de Groot. In dit prachtige rivierenlandschap ligt het middeleeuwse kasteeltje Slot Doddendael dat rond 1340 is gebouwd. Het slot is gelegen in een sfeervolle en rustige omgeving en daardoor bijzonder geschikt voor het organiseren van zakelijke evenementen. Voor vergaderingen en congressen zijn in het kasteeltje diverse ruimtes beschikbaar die plaats bieden aan tien tot 225 personen. Maar ook voor de organisatie van interessante productpresentaties, spetterende personeelsfeesten of bijzondere recepties, is Slot Doddendael dé plek waar u uw bezoekers zult verrassen.

LaserQuest

Als u op zoek bent naar een leuk en origineel bedrijfsuitje, dan is een spel bij LaserQuest in Nijmegen wellicht wat voor u. In de mysterieuze LaserQuest-Arena gaat u de strijd aan met u collega's tijdens een potje LaserQuest (lasergames), Mystic Golf (indoor midgetgolf) of LaserSquash (behendigheidsspel). De avondvullende arrangementen zijn prima te combineren met een avondje uit in het gezellige uitgaanscentrum van Nijmegen. Dit uitje zit boordevol vermaak, spanning en spektakel.

Laatst gewijzigd: 2018-10-09 19:31:51 · Gepubliceerd: 9 juni 2010 - 969

Dit past bij 'Zakelijk uit in Nijmegen'