Creatieve bedrijfsuitjes en workshops bij Ateliers Westerdok - GESLOTEN

Creatieve bedrijfsuitjes en workshops bij Ateliers Westerdok - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Leer je collega's, familie of vrienden op een heel andere manier kennen door samen creatief aan de slag te gaan. Ateliers Westerdok in Amsterdam verzorgt kunstzinnige workshops en culturele activiteiten voor bedrijven, vrijgezellenfeesten of kinderfeestjes. Maak samen een kunstwerk, doe nieuwe ideeën op en maak vooral ook veel plezier. Professionele kunstdocenten begeleiden de workshops en weten die onverwachte talenten naar boven te halen.

Kies een passende workshop

Fotografische zeefdrukken - Maak in groepjes van drie een fotografische zeefdruk. Een digitale portretfoto of een logo van het bedrijf wordt door Ateliers Westerdok op zeefdrukramen gezet. Iedere deelnemer maakt ongeveer acht zeefdrukken met verschillende kleuren en druklagen. De prints zien er vaak verbluffend uit en gaan direct na afloop mee naar huis.

Bedrijfswapen - Werk met vier personen aan hetzelfde schilderij. Ga op zoek naar de identiteit van het bedrijf en gebruik symbolen en iconen om een bedrijfswapen te schilderen.

Zelfportret - Kruip in de huid van beroemde kunstenaars en schilder een bijzonder zelfportret. Kies voor de stijl van Warhol, Matisse, Van Gogh of Picasso. Alle zelfportretten naast elkaar geven een persoonlijk beeld van alle werknemers uit het bedrijf.

Reuzenschilderij - Kies een foto en blaas deze op tot een groot formaat. Bij deze workshop is samenwerking erg belangrijk. Iedere deelnemer schildert een stukje van de foto op een doek van 24x30 cm en alle onderdelen samen moeten een reuzenschilderij opleveren. Herken je het resultaat nog?

Vergaderen en presenteren bij Ateliers Westerdok

Geef een professionele presentatie of vergadering bij Ateliers Westerdok. Op de begane grond liggen ateliers geschikt voor groepen tot honderd personen. Een kleine groep? Neem ze mee naar het Digitale Atelier op de eerste verdieping waar vijftien personen kunnen zitten. Maak de dag compleet en laat de catering verzorgen door Ateliers Westerdok.

Creatieve bedrijfsuitjes en workshops bij Ateliers Westerdok - GESLOTEN in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Creatieve bedrijfsuitjes en workshops bij Ateliers Westerdok - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.