De Gebouwengids Utrecht
De Gebouwengids Utrecht, rondleidingen architectuur en stedenbouw

De Gebouwengids weet de mooiste architectuur te vinden in Nederlandse steden. In Utrecht laat de gids bezoekers kennismaken met de Uithof; het universiteitscentrum van de stad. In de jaren '60 van de vorige eeuw verrezen hier de eerste universiteitsgebouwen. Zie hoe oude en nieuwe gebouwen elkaar gevonden hebben en samen vele studenten herbergen. Een tweede mogelijkheid is de rondleiding door het stationsgebied van Utrecht. Het nieuwe Centraal Station is opgeleverd, winkelcentrum Hoog Catharijne en muziekpaleis TivoliVredenburg zijn gerenoveerd.

De Gebouwengids besteedt aandacht aan de huidige en toekomstige ontwikkelingen van een gebied of een gebouw. Iedere rondleiding is naar wens van de bezoeker samengesteld. Te voet, per fiets of het openbaar vervoer, kies een vervoersmiddel en ontdek de stad! Op aanvraag verzorgt de Gebouwengids ook koffie, lunch of een diner. Iedere rondleiding wordt op maat gemaakt en kent dus geen vast start- en eindpunt. De Gebouwengids organiseert ook rondleidingen in de volgende steden:

of Eindhoven.

De Gebouwengids Utrecht in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.degebouwengids.nl

De Gebouwengids Utrecht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.