Experience Center Rosmalen

Experience Center Rosmalen

Het Experience Center Rosmalen is een evenementenlocatie voor een spetterend personeelsfeest, een innovatieve productpresentatie of een interessant congres. Het centrum heeft verschillende accommodaties. Het Eventron is met een vloeroppervlakte van ruim 3000 vierkante meter geschikt voor zakelijke presentaties en congressen. Het voormalige automuseum Autotron is tegenwoordig een beursgebouw, genaamd ExpoDome. Met een vloeroppervlak van 10.000 vierkante meter is het Autotron geschikt voor diners en feesten voor gezelschappen van vierhonderd tot drieduizend personen.

Het Huis van de Toekomst was aanvankelijk een innovatief project van één van Nederlands bekendste wetenschappers, Chriet Titulaer. Hij zag hier echter geen toekomst meer in en het Huis is verbouwd tot een unieke vergader- en evenementenaccommodatie. Het Huis van de Toekomst heeft een multifunctioneel theater met audiovisuele middelen en is zeer geschikt voor productpresentaties, congressen en seminars.

Voor de nodige afwisseling tijdens een zakelijk event zorgt het Safety Experience Center. Dit is een verkeersveiligheidscentrum waar diverse trainingen worden gegeven. Hier kun je je rijkunsten en inzicht in het verkeer verbeteren.

Experience Center Rosmalen in Rosmalen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Experience Center Rosmalen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.