Landgoed De Slotplaats

Landgoed De Slotplaats

Theehuis de Slotplaats hoort bij het landgoed De Slotplaats. Na een wandeling strijken bezoekers hier neer voor een kopje koffie of thee. In de winter bij de open haard, 's zomers in de theetuin.

Er is keus uit wel dertig soorten thee! De koffie en thee is onbeperkt: er mag zoveel worden gedronken als gewenst. Voor bij de koffie is er appeltaart, muffins en scones. Allemaal zelf gebakken! Ook een high tea of afternoon tea met eindeloos veel lekkere hapjes staan op het menu. Het monumentale theehuis is een mooie locatie voor een feest of bruiloft.

Op het landgoed zijn met wat geluk reeën en roofvogels zoals de buizerd en de havik waar te nemen. De dwergvleermuis woont in de majestueuze beuken van wel 250 jaar oud. Over het landgoed loopt een gemarkeerde wandelroute. Het landgoed ligt aan de rand van het Oude Bos, dat helemaal tot aan Wijnjewoude doorloopt.

Landgoed De Slotplaats in Bakkeveen leent zich ook goed voor een high of afternoon tea, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Landgoed De Slotplaats

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.