Philips Stadion
Philips Stadion: thuishaven van voetbalclub PSV

Op de plek van het huidige Philips Stadion speelt voetbalclub PSV Eindhoven al meer dan honderd jaar haar thuiswedstrijden. Bezoek het stadion tijdens een wedstrijd, wanneer de stoeltjes gevuld zijn met maar liefst 35.000 toeschouwers. Proef de gezellige sfeer en geniet van het voetbal van een van de meest succesvolle clubs van Nederland. Maar ook als er niet gevoetbald wordt, kun je terecht aan de Frederikstraat. Volg een rondleiding en bezoek onder andere de spelerstunnel, de kleedkamers, de persruimte en voel even aan het heilige gras. En helemaal bijzonder is het wanneer je in augmented reality allemaal bekende PSV'ers tegenkomt. Bezoek ter afsluiting van de tour ook het PSV Museum, waarvoor je ticket is inbegrepen bij de rondleiding.

Zakelijke bijeenkomsten


Het Philips Stadion ook een prima locatie voor een zakelijk evenement. De voetbaltempel beschikt over verschillende zalen die allemaal een eigen sfeer hebben en zijn voorzien van audiovisuele middelen. De zalen hebben spannende namen; ze zijn genoemd naar voetbalhelden uit de geschiedenis van PSV. Je kunt ook een vergadering boeken in de kleedruimte om compleet geïnspireerd te raken. Voor lunches en diners zijn eetcafé De Verlenging en restaurant Avant-Garde beschikbaar. In combinatie met de ambiance in het stadion wordt elk evenement een succes!

Philips Stadion in Eindhoven leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.), workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.psv.nl

Philips Stadion
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.