1

Ga samen of solo de uitdaging aan in Klimhal Amsterdam
Klimhal Amsterdam

Klimhal Amsterdam is de grootste klimhal van de Benelux en ligt vlak naast het station Amsterdam Sloterdijk. Je kunt er meer dan driehonderd routes uitproberen! Er zijn routes voor kinderen, beginners en gevorderden. Je kunt met een groepje klimmen, maar het ook solo proberen. De klimwanden gaan tot 21 meter hoog... Durf jij de uitdaging aan?

Klimhal Amsterdam

Klimmen en abseilen

Net begonnen met klimmen of al vergevorderd in de klimsport? Iedereen kan klimmen op zijn of haar niveau bij Klimhal Amsterdam. Er zijn verschillende klimwanden voor allerlei niveaus. Op de instructiewand kunnen beginners eindeloos oefenen, op de Happy Radio Wand kunnen gevorderden hun voettechniek verbeteren. Op de voorklimwand worden vaak grote wedstrijden gehouden: de langste route op deze wand is 27 meter! Er is ook een abseilplatform. Want wie naar boven gaat, moet ook weer naar beneden. Eenmaal over het randje hang je veertien meter boven de grond. Geniet van de tocht naar beneden!

Boulderen voor bikkels

In de boulderhal worden vergevorderde klimmers door Klimhal Amsterdam uitgedaagd. Bij boulderen klim je kleine stukjes omhoog tot een maximum hoogte van wel drie meter/ Soms moet je zelfs horizontaal klimmen. Om het gebeuren nog spannender te maken, gebeurt dit allemaal ongezekerd: je zit dus niet vast. Een uitdaging dus! Geen zorgen: de klimplaats is voorzien van dikke valmatten.

Touwbanen en de grot

Na uren klimmen wel eventjes zoet? In Klimhal Amsterdam is nog veel meer te doen! Zo zijn er de touwbanen die wel zes meter boven de grond hangen waar je over kunt balanceren. En in de grot is het erg spannend! In deze doolhof is het een grote uitdaging om door kleine en donkere gangetjes de uitgang te vinden.

Kinderfeestjes

Binnenkort jarig? Bij Klimhal Amsterdam is het ook mogelijk om een verjaardagsfeestje te vieren. De klimwand, de grot, de touwbanen en het abseilplatform: allemaal worden ze ontdekt tijdens een feestje. En daarna met z'n allen genieten van een welverdiende pannenkoek.

Klimhal Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 18,00 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ga samen of solo de uitdaging aan in Klimhal Amsterdam