1

Zakelijk Nederlands Openluchtmuseum


-advertentiepositie-Zakelijke bijeenkomsten in het Nederlands Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum is meer dan een museum. Voor zakelijke bijeenkomsten, zowel groot als klein, beschikt het museum over locaties met een bijzondere sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een vergadering in de industriële omgeving van Loods Goes. Overdag, 's avonds, zomer of winter: u maakt gegarandeerd geschiedenis met uw evenement in één van de historische locaties.

Meerdere locaties

Een congres organiseren? Dan zijn er meerdere sublocaties beschikbaar. Langs boerderijen en de Delftse molen bent u zo in de gemoedelijke negentiende-eeuwse Herberg de Hanekamp, de Zuid-Hollandse Kasteelboerderij uit 1617 of in de Canonkamer in het Entreegebouw. Er is ook alle ruimte voor een swingend personeelsfeest! Combineer dit met een uitgebreid diner of met een bezoek aan het museum.

Ambachtelijke keuken

De sfeer van het Openluchtmuseum komt terug in de keuken. De gerechten worden op ambachtelijke wijze bereid, dus geen kant-en-klare schotels. De koks bereiden het eten met seizoensproducten, waardoor het altijd lekker vers is en vol met smaak!

Bij het Openluchtmuseum is een groot parkeerterrein. Gasten kunnen hier tegen vergoeding parkeren.

Zakelijk Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.openluchtmuseum.nl

Foto: Nederlands Openluchtmuseum
Foto: Nederlands Openluchtmuseum
Foto: Nederlands Openluchtmuseum
Foto: Nederlands Openluchtmuseum
Foto: Nederlands Openluchtmuseum
Foto: Nederlands Openluchtmuseum