Natuurboottocht door het mooiste kanaal van Nederland
Vadesto Rondvaarten Hattem

Verken het kleine Hanzestadje Hattem en het mooiste kanaal van Nederland. Vadesto neemt bezoekers graag mee het water op, met een kano, een waterfiets of een rondvaartboot.

Vaarroute door natuur

Vanaf de aanlegsteiger bij het Panorama Paviljoen in Hattem start de waterpret op verschillende manieren. Met een rondvaartboot langs de bezienswaardigheden in het natuurgebied en de IJsseluiterwaarden. Misschien spot je wel een ijsvogel of bever! Stel een arrangement samen of kies één activiteit en maak er een mooie dag van op het water. Huur ook eens een kano of een waterfiets, voor 2, 4, 10, 12 of zelfs 36 personen.

Verschillende vaartochten

De open en gesloten boten van Vadesto maken een tochtje mogelijk met elk weertype. Bekijk de natuur eens van een andere kant en geniet van een heerlijke dag op het Veluwse water! Er zijn ook leuke activiteiten te boeken, zoals vlotbouwen, klompvaren of watertouwsurvival.

Vadesto Rondvaarten Hattem in Hattem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Natuurboottocht door het mooiste kanaal van Nederland