Valkerij Falconcrest
Vliegen met roofvogels bij Valkerij Falconcrest

In Falconcrest Valkerij Centrum en Roofvogelpark zijn de buizerds, arenden, valken, uilen en gieren de baas. In het grootste roofvogelpark van Nederland krijg je de kans deze machtige vogels van dichtbij te bekijken. Je kunt zelfs met ze te vliegen!

Ontmoet de mooiste roofvogels!


Vliegen met roofvogels

Leer roofvogels van héél dichtbij kennen en doe mee aan een roofvogeldemonstratie. Onder begeleiding van een valkenier train je de roofvogels. De reusachtige beesten nemen plaats op je arm en vliegen op commando af en aan. De training is geschikt voor jong en oud en kan individueel of aan groepen gegeven worden. Wie weet balanceer je straks een zware steenarend op je pols! Deze training is ook leuk voor natuurfotografen die prachtige close-ups van de vogels willen maken.

Spannende kinderfeestjes

Vier je kinderfeestje bij Falconcrest Valkerij en bekijk samen een spannende roofvogelshow. Het feestje is niet compleet zonder zelf ook even te vliegen met de roofvogels. Durf jij een havik of sneeuwuil op je arm te houden? Iedereen krijgt een foto van zichzelf met de vogel als aandenken mee naar huis. Bij het spannende feestje hoort natuurlijk ook een snack en iets te drinken. Het is ook mogelijk om de valkenier naar een locatie naar keuze te halen.

Workshops en presentaties

Een familiedag, bedrijfsuitje of een uitje met vrienden: bij Falconcrest is genoeg avontuur te vinden. Roofvogelshows zijn ook mogelijk in combinatie met een leerzame presentatie. Ontdek alles over de natuurlijke omgeving en de leefwijze van de roofvogels.

Valkerij Falconcrest in Eindhoven leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.), schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.falconcrest.eu

Foto: Valkerij Falconcrest
Foto: Valkerij Falconcrest
Foto: Valkerij Falconcrest
Foto: Valkerij Falconcrest