1

Rondvaarten De Ooievaart


-advertentiepositie-Rondvaarten Den Haag - De Ooievaart

Iedere dag vaart de open rondvaartboot De Ooievaart geluidloos door de grachten van Den Haag. Voor toeristen en bewoners een leuke manier om de stad eens van een andere kant te bekijken!

Ook voor groepen is een rondvaart een aanrader. Een tochtje met de overdekte boot De Vlietvaart gaat een stapje verder en brengt passagiers naar Leiden en Delft.

Geniet op een originele manier van al het moois dat Den Haag vanaf het water te bieden heeft! Want Den Haag heeft een roemrijk verleden en is een stad waar veel te beleven valt. Koninklijk, berucht en beroemd.

Het is heerlijk varen door de wijken van Jacobse en van Es of buurten bij Baron van Avezaathe. Een schipper loodst de boot vakkundig door de prachtige grachten terwijl een gids vertelt over de bezienswaardigheden, gekruid met anekdotes over mensen en gebeurtenissen uit verleden, heden en toekomst.

Rondvaarten De Ooievaart in Den Haag leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.ooievaart.nl

Vaar door de grachten. Foto: The Hague & Partners © Jurjen Drenth
Vaar door de grachten. Foto: The Hague & Partners © Jurjen Drenth