1

Kartplaza Actionworld: karten, klimmen, paintball en bowlen
Kartplaza Actionworld

Net zo hard racen als Michael Schumacher? Kom naar Nijverdal! Maak een ritje in de beste karts op een van de langste circuits van Europa met een lengte van ruim 850 meter! Naast dit super spannende circuit is er nog veel meer te beleven!

Kartplaza

Wie gooit de eerste strike op de bowlingbaan? In een unieke Mexicaanse sfeer kun je bowlen op tien volautomatische bowlingbanen in een ultramodern bowlingcentrum. Nog spannender is lasergamen bij Kartplaza Actionworld. In een mysterieuze spookstad in het Wilde Westen loop je rond met een lasergame. Ga de strijd aan!

Paintball

Bij de Paintball Arena van Kartplaza Actionworld is er goed nagedacht over de obstakels en de route. Dat maakt het heel anders dan paintballen in een willekeurig stuk bos met alleen wat struiken.


Klim & Adventurepark

Het klimpark is met een hoogte parcours op één, vier en zeven meter hoog en dertig verschillende hindernissen geschikt voor jong en oud! Het Adventurepark heeft onder andere een klimmuur van tien meter hoog, tokkelbanen, BaseJump, boogschieten, kratstapelen en nog veel meer! Uitermate geschikt voor stoere vrienden of teambuilding! Kinderen vanaf vijf jaar kunnen met een reikhoogte van 1,40 meter hier komen klimmen en klauteren op het kinderparcours.

Kartplaza Actionworld in Nijverdal leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kartplaza Actionworld: karten, klimmen, paintball en bowlen