Criminele teambuilding - De Gestolen Rembrandt
The Game Company

Durf jij de strijd aan te gaan met Harry S. en Co.?

Tijdens een lezing van de kunsthistoricus verdwijnt een schilderij van Rembrandt. Harry S. laat weten dat het schilderij terug verdiend kan worden door wat 'klusjes' voor hem in de binnenstad uit te voeren.

Deze opdrachten blijken nog niet zo eenvoudig en de deelnemers moeten elkaars creativiteit, durf en doorzettingsvermogen veelvuldig aanspreken om het vereiste losgeld te verzamelen.

Gestolen Rembrandt

Wat volgt is een meeslepende ontdekkingstocht in de historische binnenstad van Amsterdam. Onmogelijke opdrachten, ontroerende ontmoetingen, onverwachte wendingen stellen jou en je collega's op de proef.

Harry S. is niet te beroerd om tijdens de borrel nog even langs te komen en zal in een feestelijke eindact alle deelnemers ruw maar oprecht bedanken.

Meer actieve bedrijfsuitjes van The Game Company

Filmdag

Bij het bedrijfsuitje De Filmdag word je ondergedompeld in de wereld van de Hollywoodsterren. Onder professionele begeleiding wordt per groep een aantal scènes verfilmd binnen een vooraf geschreven scenario. Uw gezelschap levert de volledige crew: regie, geluid, camerawerk en natuurlijk de acteurs! Vooraf gegaan door de beroemde rode-loper-scène volgt het diner met de première en natuurlijk de Oscaruitreiking.Secret Service is een interactief bedrijfsuitje dat begint als een saaie workshop onder leiding van een mysterieuze mevrouw M. Deze dame blijkt echter een dubbele agenda te hebben en voor dat de deelnemers het beseffen zitten ze in een spannende thriller. Worden ze nu geholpen of tegen gewerkt? De deelnemers worden ongemerkt meegezogen in het duistere labyrint van de geheime dienst.

Ontdek meer over spannende bedrijfsuitjes van evenementenbureau The Game Company.

Crimineel spannend bedrijfsuitje en teambuilding in Amsterdam

The Game Company in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Boek nu jouw bedrijfsuitje!