Paintballen Xperience


-advertentiepositie-Paintballen in Friesland

De verfballetjes vliegen je in Friesland om de oren. Spanning en sensatie op het terrein van Copini Buitensport. Ga samen met collega's, vrienden of familie de strijd aan op één van de drie speelvelden. Wie heeft aan het einde de meeste verfvlekken op zijn broek, en wie is de winnaar?

Bamboebossen van China

Het terrein van Copini Buitensport is 1,5 hectare groot en bestaat uit drie speelvelden. Op het veld 'Eastern Jungle' waan je je in de bamboesbossen van China. Bij 'Back in basecamp' moet je het basiskamp veroveren. En 'Sup-air', is het officiële wedstrijdveld dat alleen op aanvraag wordt opgebouwd. Bescherm de VIP, verover de vlag, of wie blijft het laatste over? De strijd kan beginnen!

Ook kinderen kunnen meedoen met een potje paintball. Vanaf acht jaar beleef je een spetterend avontuur in de buitenlucht! Leek voor een klassenfeest of een verjaardagspartijtje! Natuurlijk speel je dan niet met een echt paintballgeweer, maar eentje die speciaal geschikt is voor kinderen.

Paintballen Xperience in Lollum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.paintball-xperience.nl

Paintballen Xperience
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.