Romantische Uitjes Lollum en omgeving

Gevonden in de buurt van Lollum:

Museum De Tiid

bolsward, Friesland (7.14km)  -  In Museum de Tiid, gelegen in het schitterende stadhuiscomplex van Bolsward, maak je kennis met het rijke verleden van de regio Zuidwest-Friesland.

Het Kleine Paradijs

easterein, Friesland (7.99km)  -  Echte natuurliefhebbers en rustzoekers zitten goed bij Het Kleine Paradijs in Friesland. Echt onthaasten doe je op dit landelijke vakantiepark in de authentieke overnachtingsmogelijkheden.

-in the spotlights-

Zuiderpier Harlingen

harlingen, Friesland (9.1km)  -  Waai lekker uit op de Zuiderpier van Harlingen, de 'buitenkant' van de Willemshaven. Hier heb je een fantastisch uitzicht over het Wad. Schrijf op deze mooie plek je gedachten op over de zee en stop ze in de rode brievenbus.

Beautyresort en sauna De Leliehof

makkum, Friesland (11.38km)  -  Geniet in het aan het prachtige IJsselmeer gelegen beautyresort De Leliehof van een dag rust, ontspanning en weldaad. Het resort heeft verschillende sauna's, een whirlpool, een zwembad en verschillende beautyarrangementen.

Mermaid Bootverhuur Makkum

makkum, Friesland (12.79km)  -  Friesland staat bekend om... varen! Ga zelf het water rond Makkum op met een bootje van Mermaid. Kies uit één van de gloednieuwe vier Seafinders (geen vaarbewijs nodig) of voor de 100 PK rib (wel een vaarbewijs nodig).