Schoonheidsbehandeling Dr. Fish Amsterdam - gesloten


-advertentiepositie-



Schoonheidsbehandeling Dr. Fish Amsterdam - gesloten

Let op: Dr. Fish Amsterdam is gesloten.

Dr. Fish is dé nieuwe trend op wellnessgebied! Een perfecte combinatie van ontspanning en gezelligheid. Visjes die aan de handen en voeten knabbelen; een vreemd gevoel, maar wel lekker!

Let op: Dr. Fish Amsterdam is gesloten.

Spa

Dr. Fish is een heel bijzondere schoonheidsspecialist. De visjes hebben een unieke geneeskrachtige kwaliteit, die de handen en voeten extreem schoon en zacht maken. Laat de handen en voeten in het water zakken en de visjes beginnen zachtjes te knabbelen, sabbelen en masseren. Dit doet geen pijn, want de vissen hebben geen tanden. De behandeling is te vergelijken met een zachte peeling. Een behandeling door de kleine visjes is uit te breiden met bijvoorbeeld een massage, een voetpakking of een scrubduo voor handen en voeten.

Na afloop kan er in de lounge nog even gezellig worden ontspannen onder het genot van een heerlijk drankje. Voor kinderen en mannen zijn er speciale arrangementen. Kinderen kunnen er zelfs hun feestje vieren! Een bezoek aan Dr. Fish een hele beleving en erg leuk om te doen samen met partner, vriend of vriendin tijdens een dagje Amsterdam!

visjes knabbelen massage

Schoonheidsbehandeling Dr. Fish Amsterdam - gesloten in Amsterdam leent zich ook goed voor een vriendinnendag en kinderfeestje (vanaf € 19,95 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.drfish-amsterdam.nl

Schoonheidsbehandeling Dr. Fish Amsterdam - gesloten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.