Vier feest met uitzicht op de skyline van Rotterdam

Rebus Varende Evenementen

Wat er ook te vieren valt, het schip Nehalennia is het ideale decor voor elke gelegenheid. Een vergadering, een afstudeerborrel, een bruiloft of een bedrijfsfeest. Op het water krijgt ieder feest een extra feestelijk tintje. Iedereen zal er nog lang over napraten, ook over de prachtige skyline van Rotterdam waar je langs kunt varen tijdens de feestelijkheden.

Het schip Nehalannia is al te reserveren vanaf 50 personen en kan maximaal 200 personen herbergen. Rebus Varende Evenementen denkt graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken. Zelfs een alternatieve vaarroute bij nacht is mogelijk! En bij mooi weer kun je genieten van de zon op het buitendek.

Culinair

Een feest is niet compleet zonder lekkere hapjes en drankjes. Op de Nehalannia zorgt Rebus graag voor een volle maag. Een koffietafel, een lunch, een buffet of een barbecue, er zijn veel verschillende mogelijkheden. Ook als je alleen wilt borrelen met lekker hapjes of wilt genieten van koffie met appelgebak. Alles voor een bijzonder evenement!

feesten op een boot

Rebus Varende Evenementen in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Vier feest met uitzicht op de skyline van Rotterdam

Passagiersschip Nehalennia. Foto: Rebus Varende Evenementen