1

High Tea in de Buitenlucht
High Tea in de Buitenlucht

Beleef een bijzondere lunch, high-tea of diner op unieke locaties in de buitenlucht! Aan de Picknicktafel komt al het moois uit de provincie Utrecht samen. Geef een uniek feest, borrel of diner met eerlijke producten, wat een bijzondere indruk zal achterlaten op uw gasten.

De tafel staat gedekt in de buitenlucht, want daar smaakt alles nog beter! De Picknicktafel heeft diverse geschikte locaties in de omgeving van Haarzuilens om heerlijk te eten. In een hoogstam appelboomgaard of in een wilde bloemenwei, voor even weg van alledaagse beslommeringen. De Picknicktafel zorgt voor een waar vakantiegevoel. En als het regent? Dan heeft de Picknicktafel fijne binnenlocaties achter de hand.


De Picknicktafel

Verse, eerlijke producten uit de streek. Pure smaken, passend bij het seizoen. Mooie wijnen uit alle windstreken. En dat alles in de buitenlucht. Een unieke belevenis die bij u en uw gasten een onvergetelijke indruk zal achterlaten. Leuk om te combineren met een fietstocht, een wandeling, kasteelbezoek of boottocht!

High Tea in de Buitenlucht in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

High Tea in de Buitenlucht