Coffee Corazon

Coffee Corazon

Bij Coffee Corazon zeggen ze de lekkerste koffie van Amersfoort te schenken. De moeite waard om eens te proberen! Ze hebben ook lekkere broodjes, soep, sap, salades en allerlei zoetigheid. Bijna alle producten die worden gebruikt zijn biologisch. Probeer één van de koffiespecialiteiten, neem de tijd voor een high tea of tank even bij met een lekker broodje.

Op de begane grond is een hippe koffiezaak ingericht met boekenkasten, vrij voor gebruik. Zet er bijvoorbeeld zelf een boek neer en neem een ander exemplaar mee naar huis. Boven is een relaxte loungeruimte met wifi en een grote kinderspeelhoek. Leuk: wie boven zit, kan zijn bestelling op een briefje schrijven, aan een ketting hangen en beneden naar de balie laten zakken.

Een paar meter verderop vind je de bakkerij, Corazon Bakery. Met nog meer lekkere baksels - ook om mee naar huis te nemen - en een iets intiemere sfeer.

Coffee Corazon in Amersfoort leent zich ook goed voor een high of afternoon tea. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Coffee Corazon

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.