Bootjes en Broodjes
Bootjes en Broodjes - varen in Leiden en Kagerplassen

Vanaf een voormalig brugwachtershuisje aan de Blauwpoortsbrug in Leiden vertrekken de duurzame elektrische sloepen van Bootjes en Broodjes. Stap aan boord van een van de bootjes en vaar zo door het hart van Leiden. Na Amsterdam heeft deze stad namelijk het meeste water binnen de stadsgrenzen.

Rondvaarten

Op een elektrische rondvaartboot verzorgt Bootjes en Broodjes vaartochten door Leiden. De schipper vertelt onderweg de mooiste verhalen, van vroeger en nu. Doordat de boot niet zo groot is zijn alle bezienswaardige plaatsen in de stad bereikbaar. Ook mee varen? Reserveer een rondvaart!

Boot huren

Wie liever zelf het roer in handen heeft kan een elektrische sloep huren, die gemakkelijk te bedienen zijn. Een kort tochtje door de Leidse grachten of een heerlijke middag op de Kagerplassen; een dagje gezellig op het water met vrienden of familie is de ultieme ontspanning. Maak je dagje uit helemaal compleet door broodjes te regelen of een lekkere borrel met hapjes aan bord. Bootjes en Broodjes verzorgt het allemaal! Wordt het een zwoele zomeravond door de Leidse grachten of een middag in het waterrijke achterland?

Bootjes en Broodjes in Leiden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.bootjesenbroodjes.nl