Den Bosch Evenementen - leukste groepsuitjes


-advertentiepositie-



Den Bosch Evenementen - leukste groepsuitjes

Wil je binnenkort een leuk feestje organiseren, maar geen idee wat je moet doen? Den Bosch Evenementen is de redder in nood. Van uitje, tot feesten en partijen, Den Bosch Evenementen heeft genoeg leuks in petto.

Den Bosch Evenementen Sportief, feestelijk, cultureel, enerverend of een gezellig uitje? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven biedt het evenementenbureau fantastische arrangementen en topevents voor elk moment! Kies uit het brede aanbod aantrekkelijke evenementen en reserveer een uitje in Den Bosch!

Arrangementen

  • Moordlunch: beleef een waanzinnig detectivespel tijdens deze moordspellunch. Voorzien van het juiste script, mooie kostuums en een professionele acteur geniet je van dit lugubere rollenspel in het centrum van Den Bosch. Spanning en sensatie gegarandeerd!
  • Walking Dinner: eten en wandelen in de oudste stad van Brabant. Den Bosch Evenementen laat de mooiste plekken in deze schilderachtige stad zien, in combinatie met een heerlijk driegangendiner.
  • Wie is de Rat: ken je het programma Wie is de Mol? van TV? Dat is ongeveer wat je gaat beleven tijdens het arrangement Wie is de Rat. Bouw van je gezelschap en ga aan de slag met moeilijke opdrachten. Maar iemand probeert de boel te saboteren!
Naast leuke arrangementen biedt Den Bosch Evenementen ook verschillende mogelijkheden voor een vergadering, workshop of rondleiding.

 Bezoek www.denboschevenementen.nl

Den Bosch Evenementen - leukste groepsuitjes
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.