Surfles, surfkamp en kidsclub bij Surfschool Zandvoort

Surfschool Zandvoort

Bedwing de golven van de Noordzee met een surfplank. De gepassioneerde en relaxte instructeurs van Surfschool Zandvoort leren iedereen golfsurfen met leuke lessen, uitgebreide clinics of zelfs een meerdaagse surfkamp. Kom naar de uitbundige, vrolijke strandtent, trek een wetsuit aan en duik het water in!

Het kan echt, golfsurfen in Nederland. Duik met Surfschool Zandvoort het water in en voel de Noordzee tot in de tenen. Op een veilige manier geven de gecertificeerde instructeurs les aan zowel beginnende als gevorderde surfers. Kies uit de verschillende lespakketten. Neem een surfles van twee uur en leer de basis van het surfen of ga de hele dag oefenen tijdens een uitgebreide surfclinic. Ook lekker is om na het werken deel te nemen aan de Afterwork Surf. Spring na een dagje werken op een surfplank, geniet van de magie van de zee en bekijk de zonsondergang vanaf het water. Gewoon een surfboard en een wetsuit huren kan natuurlijk ook.

Ga op surfkamp

Geniet van de ultieme surfvakantie gewoon in Nederland. Kom naar 'Surfcamp Bloemendaal' op camping de Lakens en beleef de ultieme lifestyle die bij golfsurfen hoort. Ga veel surfen met de surfschool, pik een paar strandfeestjes mee en verblijf in een knus surfkamp. Kom alleen of met een groep, alles is mogelijk. Surfschool Zandvoort heeft de capaciteit om bedrijfsfeestjes, familiedagen en sportdagen te organiseren tot vierhonderd mensen. Verslaafd geraakt aan surfen? Ga dan mee op een surftrip naar de Canarische Eilanden!

Surfana Zandvoort from Surfana on Vimeo.Bezoek ook Surfcamp Bloemendaal!

Surfschool Zandvoort in Zandvoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 22,50 p.p.), schoolreisje, themafeest, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Surfschool Surfana

Foto: Surfschool Surfana

Foto: Surfschool Surfana

Foto: Surfschool Surfana