1

Lunchroom Breakaway


-advertentiepositie-



Breakaway: gezond, plantaardig en vooral heel lekker!

Proef de heerlijke carameltaart, loaded nacho's of bagel met burger in lunchroom Breakaway. Een fijn wijntje, speciaalbiertje of zo'n lekkere barista koffie erbij en je leunt voldaan achterover. Zonder schuldgevoel, want alles is hier gezond en volledig plantaardig, van verse lokale ingrediënten. De eigenaars houden van de natuur en willen de aarde zo min mogelijk uitputten, vandaar hun duurzame aanpak in alles. Maar ze zijn ook allebei dol op lekker eten, dus dat blijft nummer één voor hen als het gaat om het menu.

Ook voor sportievelingen

Breakaway ligt midden tussen veel wandel- en fietsroutes, waar de eigenaars ook zelf graag gebruik van maken. Hun favoriete routes staan zelfs op de site. Ze weten dus wat je als vermoeide wandelaar of fietser zoekt als je even bij wilt komen. Dat merk je buiten al, want er staat een groot fietsenrek en er is een watertappunt om je bidon bij te vullen. Dat zit wel goed hier!

Lunchroom Breakaway in Sint Geertruid leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek break-away.cc

Lunchroom Breakaway
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.