1

Uitstapjes vlakbij Lunchroom Breakaway

Kasteel Mheer

mheer, Limburg (2.43km)  -  Kasteel Mheer is tijdens een autorit door Mheer niet te missen. Bewonder het van een afstand, want dit rijksmonument is niet toegankelijk voor het publiek.

elke dag geopend 

Rondleiding over Amerikaanse Begraafplaats Margraten

margraten, Limburg (3.72km)  -  Sta stil bij WOII op de Amerikaanse Begraafplaats in Margraten. De indrukwekkende rijen witte kruizen doen je beseffen welke offers gebracht zijn voor de bevrijding tijdens de Tweede Wereldoorlog. Volg een rondleiding en luister naar de verhalen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 38 51 40 63 / +31 (0)43 - 40 92 279 

Amerikaanse Begraafplaats Margraten

margraten, Limburg (3.73km)  -  Met 8301 graven is de Amerikaanse Begraafplaats Margraten één van de grootste begraafplaatsen ter wereld. Beleef hier het verhaal van de bevrijders.

elke dag geopend 

Fun Balloons

cadier en keer, Limburg (4.03km)  -  Ballonvaren met Fun Balloons is een onvergetelijke belevenis. Geniet ruim een uur van het prachtige Limburgse landschap vanuit de lucht en ontvang een drankje en een certificaat na afloop.

geopend op afspraak of bel +31 (0)43 - 40 72 808 / +31 (0)6 10188452 

Torenmolen van Gronsveld

maastricht, Limburg (4.06km)  -  De Torenmolen van Gronsveld is de oudste nog bestaande windmolen van Limburg en de meest zuidelijk gelegen windmolen van Nederland.

soms geopend op zaterdag 

Fun Valley Maastricht

eijsden, Limburg (4.33km)  -  Met een heerlijk strand, een overdekte speeltuin en tal van andere activiteiten biedt Fun Valley een perfect dagje weg voor verschillende groepen.

elke dag geopend 

Intratuin Maastricht

maastricht, Limburg (4.69km)  -  Handige, exclusieve én betaalbare producten. Het is allemaal te vinden bij Intratuin Maastricht!

elke dag geopend 

Slapen bij de boer: De Puthof

reijmerstok, Limburg (4.98km)  -  Eenvoudig kamperen of luxe in een appartement? Kom logeren op een karakteristieke boerderij in Zuid-Limburg en geniet van het glooiende landschap en de rust!

elke dag geopend 

Speel een potje Short Golf bij het gastvrije Rijk van Margraten!

cadier en keer, Limburg (5.02km)  -  Golfen is leuk en betaalbaar voor iedereen bij Golfbaan Het Rijk van Margraten. Kom naar de mooie heuvels van Zuid-Limburg en zet je eerste stappen op de golfbaan! Of geniet van het korte spel op de Short Golf baan.

elke dag geopend 

Rotsvallei Margraten

margraten, Limburg (5.05km)  -  In Margraten vind je een bijzondere tuin, vol rotspartijen en met honderden soorten planten. Het resultaat van hoe een hobby uitmondde in een prachtige rotstuin.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 16 juni 

Luxe en privacy in Kasteel De Hoogenweerth

maastricht, Limburg (5.43km)  -  Op een schiereiland langs de Maas ligt het fraaie kasteel De Hoogenweerth. Het kasteel is af te huren voor een bruiloft of evenement.

geopend op afspraak of bel +31 (0)43 311 69 34 

Van Tienhovenmolen

wolfshuis, Limburg (5.69km)  -  Hoe wordt graan gemalen in een molen? Ontdek het zelf in de Van Tienhovenmolen in Wolfshuis bij Bemelen.

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 30 november, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Maastricht School of Management (MSM)

maastricht, Limburg (5.79km)  -  Een perfecte locatie draagt bij aan een succesvol evenement. In Maastricht School of Management (MSM) draait alles om business en allure. Kortom, een geschikte locatie om zaken te doen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)43 - 38 70 874 

Hoeve Lichtenberg met ruïne

maastricht, Limburg (5.81km)  -  Eens was Hoeve Lichtenberg een heus kasteel. Maar nadat kasteel Lichtenberg in verval raakte werd de hoeve gebouwd. Je kunt nog steeds de ruïne van de toren bekijken en de binnenplaats bezoeken.

elke dag geopend 

Gouvernement aan de Maas

maastricht, Limburg (6.43km)  -  Het Gouvernement aan de Maas, het Limburgse Provinciehuis, is een prachtig gebouw waar belangrijke beslissingen zijn genomen. Tijd voor een kijkje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)43 389 99 99 

Mergelland autoroute

slenaken, Limburg (6.55km)  -  Ga op roadtrip door Zuid-Limburg: met de ANWB Mergellandroute kom je langs de mooiste plekken.

elke dag geopend 

Fort Eben-Emael

bassenge, België (6.56km)  -  Fort Eben-Emael is indrukwekkend: het meet maar liefst 75 hectare en heeft zeventien bunkers. Het werd aangelegd om de weg naar Maastricht te verdedigen maar werd helaas binnen 15 minuten overmeesterd door een groepje Duitse paratroepers.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bonnefantenmuseum

maastricht, Limburg (6.86km)  -  Bekijk de kunsthoogtepunten van Maastricht in het Bonnefantenmuseum. Geniet van werken van meesters in de schilderkunst als Rubens, Jordaens en Van Dijck, maar laat je ook verrassen door de diverse moderne kunstwerken.

's maandags gesloten 

Fort Sint Pieter (Maastricht Underground)

maastricht, Limburg (7.12km)  -  Duik onder in Fort Sint-Pieter en geniet van een magnifiek uitzicht over Maastricht, het Maasdal en het Jekerdal.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Lunchroom Breakaway