Happen en Stappen in Enkhuizen

Happen en Stappen in Enkhuizen

Enkhuizen, unieke stad voor een heerlijk arrangement

Wandelen door de prachtige historische binnenstad van deze VOC-stad, onder leiding van een gids is al meer dan de moeite waard. Maar deze wandeling wordt wel heel bijzonder als er onderweg driemaal een 'heerlijke' stop gemaakt wordt om lekker te eten. Een enthousiaste en deskundige gids neemt u mee voor een leuke, leerzame, maar vooral ook lekkere wandeling langs de mooiste plekken van deze ruim 650 jaar oude stad aan de voormalige Zuiderzee!

Happen en Stappen in Enkhuizen

Eten in 3 verschillende restaurants

Het voor-, hoofd- en nagerecht wordt opgediend in drie verschillende restaurants naar keuze. Geen statisch diner dus, maar een dynamisch arrangement! Een heerlijke avondwandeling en vervolgens genieten van allerlei lekkers in de gezellige restaurants of als het weer het toelaat op een prachtig terras aan de haven of in een weelderig begroeide stadstuin. Maar ook in het najaar is het de moeite waard om de prachtig verlichte binnenstad van Enkhuizen te bezoeken.

Programma voorbeeld

  • 17.00 uur: Ontvangst in het eerste restaurant met een welkomstdrankje (bier, fris, wijn) en het voorgerecht. De groep komt hier op eigen gelegenheid naar toe.
  • 17.45 uur: De gids komt naar het restaurant en neemt u mee voor het eerste gedeelte van de rondwandeling door Enkhuizen.
  • 18.45 uur: Het eindpunt van deze wandeling is het tweede restaurant, waar de groep geniet van het hoofdgerecht.
  • 19.45 uur: Na het hoofdgerecht komt de gids u halen voor het tweede gedeelte van de rondwandeling.
  • 20.45 uur: Einde van de wandelingen door Enkhuizen. Bij het laatste restaurant neemt de gids afscheid en daarna wordt het nagerecht opgediend.
Speciale wensen voor de rondleiding of het diner, zijn altijd mogelijk. Het programma is uit te breiden met bijvoorbeeld een workshop of bezoek aan het museum.

Happen en Stappen in Enkhuizen in Enkhuizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Happen en Stappen in Enkhuizen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.