Groepsuitjes bij de gezelligste boer in Brabant - TIJDELIJK GESLOTEN

Boerderij 't Dommeltje

Dit uitstapje is tijdelijk gesloten wegens heropbouw van de afgebrande boerderij. 't Dommeltje hoopt in de winter van 2020/2021 weer open te gaan.

Het dagelijks leven gaat voor de vijftig koeien op boerderij 't Dommeltje gewoon door. Maar om hen heen gebeurt er van alles! Groepen van alle leeftijden en samenstellingen leven zich helemaal uit op het platteland. Koe melken, trekker rijden en een dagje actief poldersporten. Of een een balletje slaan tijdens een potje boerengolf. Ga mee naar de boerderij!

  • Klimmen in de klimstal
  • Boerenlympics
  • Boerengolf
  • Stoomcursus boer(in)

Activiteiten op de boerderij

Zelfs echte stadsmensen krijgen de smaak van het platteland te pakken bij 't Dommeltje. Tijdens het boerengolfen volgt het hele team een route door de weilanden, langs sloten en koeienvlaaien. Overwin alle obstakels en sla bal in de hole! Bij de Boerenlympics gaat het er een stuk minder ontspannen aan toe. Racen met een kruiwagen, meppen op een hooizak en worstelen in de modder. Wie wint? Boerderij 't Dommeltje biedt nog veel meer leuke activiteiten, zoals een creatieve workshop, een stoomcursus boer, klootschieten en van half juli tot en met september een groot maisdoolhof met puzzelopdracht. Kijk op de website voor alle activiteiten op de boerderij.

Boerderij 't Dommeltje

Brabantse platteland

Op het platteland, lekker in de buitenlucht, smaakt het eten veel beter. Geniet van een buffet, friet uit een klomp of een barbecue. Boerderij 't Dommeltje zet alles op tafel! Nog op zoek naar een locatie voor een vrijgezellenfeest, personeelsfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje, familiedag of schooluitje? Kies dan voor Boerderij 't Dommeltje en beleef het Brabantse platteland en het leven op de boerderij.

Boerderij 't Dommeltje in Boxtel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Boerderij 't Dommeltje

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.