Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten 2012


-advertentiepositie-



Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten 2012

Het bouwen of verbouwen van je eigen droomhuis is een flinke klus. Je moet snel keuzes maken en veel uitzoeken. Hulp nodig? Breng een bezoekje aan de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten. Een selectie van topbedrijven geeft deskundig advies en laat de mooiste producten zien. Realiseer je droomhuis met de nieuwste trends!

Wordt het alleen een nieuwe dakkapel of gaat het hele huis op de schop? Op de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten is alles op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten te vinden. Meer dan 250 exposanten laten hun producten zien én geven advies. Ook de inrichting van de tuin wordt niet vergeten!

Huis van de toekomst

Een bijzonder project van de beurs is Futurescapes. Stap binnen in een compleet huis, volledig ingericht van verlichting tot meubilair. Keukens, tuinen, u kunt alles bekijken in het landschap van de toekomst. Iets moois gezien? De aanwezige adviseurs gaan graag met u in gesprek over uw wensen.

Eigen Huis Verbouwen en Inrichten

Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten 2012 in Utrecht leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.realiseerjedroomhuis.nl

Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten 2012
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.