Race door Brabant in een stoere buggy!
Buggy Fun

Knal door het Brabantse land en geniet met de wind door je haren van een buggytocht. Buggy Fun stuurt je met hun stoere wagentjes langs de mooiste plekjes in de omgeving. De avontuurlijke rondritten van Buggy Fun zijn uitgestippeld over kleine, meestal onverharde en lekker rustige weggetjes. Zo verken je Brabant op een sportieve en ontspannende manier.

Buggy Fun Brabant

Rijden door bossen en velden met je neus in de wind en als je mazzel hebt ook nog onder een stralende zon. Dat is pas Brabants genieten! Een tocht met een buggy is leuk voor grotere groepen, maar ook zeker een aanrader als je met z'n tweeën bent. Er zijn allerlei arrangementen mogelijk. Combineer bijvoorbeeld een buggyrit met een potje paintball, een tocht op een solex of een uitgebreid diner.

Bepaal zelf je route

Buggy Fun organiseert tochten van één uur, anderhalf uur en twee uren, met verschillende routes. Er kunnen twee personen in één buggy. Goed om te weten: de bestuurder moet minstens achttien jaar zijn en in bezit van een geldig rijbewijs B. Kinderen met een minimale lengte van 130 centimeter mogen gewoon als passagier meerijden. Niet alleen leuk als stoer groepsuitje met vrienden dus, maar ook als gezinsuitje of voor een avontuurlijke familiedag.

Makkelijk te besturen

De buggy's zijn voorzien van een 250cc motor en automatische overbrenging. Voor de onwetenden onder ons: dat betekent dat je alleen maar gas hoeft te geven en te remmen. Dat maakt het rijden wel zo makkelijk.

Buggy Fun in Sint Anthonis leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Stoere rit door de bossen. Foto: Buggy Fun.
Racen door de modder. Foto: Buggy Fun.
Stoere rit door de bossen. Foto: Buggy Fun.
Stoere rit door de bossen. Foto: Buggy Fun.
Stoere rit door de bossen. Foto: Buggy Fun.
Wie is de snelste? Foto: Buggy Fun.
Stoere rit door de bossen. Foto: Buggy Fun.
Samen in een buggy. Foto: Buggy Fun.