Ossa Outdoor
Kanoën en vlotvaren op de Limburgse Maasplassen

Geniet van een heerlijk dagje op het water met de prachtige kanotochten van familiebedrijf Ossa. Vanaf het strand van het Oolderplas peddel je zo de Oude Maas op. Kies voor een gezellige tocht tussen allerlei andere bootjes door, of vaar wat rustiger met het natuurgebied Isabellagriend op de achtergrond. De wilde Konikpaarden en Gallowayrunderen lopen hier vrij rond.

Waar heb jij vandaag zin in?

  • Vlotvaren op de Oolderplas
  • Mountainbiken in Nationaal Park de Meinweg
  • Kanotochten over de Maasplassen

Kanovaren op de Maas

Verzorgd dagje weg voor je groep

Maar Ossa heeft nog veel meer leuke activiteiten. Met de actieve programma's ontdek je de natuur op een heel andere manier. Geen suffe wandeling, maar een speurtocht met gps of geocache. Combineer dit met een stevige beklimming en een potje boogschieten. Dat is pas een uitdaging! De arrangementen zijn uitermate geschikt voor groepen vrienden, familie of een vrijgezellenfeest.

Stoere kinderfeestjes

Jarig? En zin om je feestje op een stoere manier te vieren? Neem kleren mee die vies en nat mogen worden en je bent klaar voor een origineel verjaardagsfeestje! Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee op een avonturentocht of ga survivallen. En wat dacht je van varen op een piratenvlot of boogschieten met een echt pijl en boog? Ga mee op avontuur!

Ossa Outdoor in St Odiliënberg leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,42 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek outdoor.ossa.nl

Ossa Outdoor
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.