De parels van Rotterdam: vaar langs imposante gebouwen en strakke architectuur - GESLOTEN

Let op: Partyschip Jorina is gesloten. Ga op ontdekkingstocht langs de skyline van de Maasstad en maak een vaartocht door Rotterdam met Partyschip Jorina! De horizon wordt gedomineerd door spectaculaire hoogbouw en strakke, architecturale pareltjes en deinend op de golven zie je de zon langzaam ondergaan. De Architectuurvaart door Rotterdam garandeert je een spectaculair zicht op het Oud en Nieuw van Rotterdam. Vaar langs de Erasmusbrug, Hotel New York en de Euromast en verken de stad vanaf het water. Want zeg je Rotterdam, dan zeg je 'architectuur'!

Let op: Partyschip Jorina is gesloten.
Bijzonder feestvieren op Partyschip Jorina!

Architectuurvaartocht: hotspots en leuke anekdotes

Trommel je vrienden, familieleden of collega's bij elkaar en stap aan boord van Partyschip Jorina. Naast een romantische vaartocht bij zonsondergang kun je ook andere leuke tochten maken. Vaar langs imponerende bouwwerken en bijzondere plekjes in Rotterdam, zoals scheepswerf De Delft. Hier wordt een prachtige replica wordt gebouwd van een voormalig VOC-schip. Ook de Euromast is een hotspot tijdens de vaartocht, wie weet zie je wel iemand abseilen van de toren. Andere blikvangers zijn het nieuwe Luxortheater, de Kop van Zuid, de SS Rotterdam en het moderne Scheepvaart en Transport-College. De gids is een echte Rotterdammer en vertelt allerlei leuke anekdotes over Rotterdam. Kinderen mogen even binnenkijken bij de kapitein en zelfs even het stuur vasthouden!

Bijzondere skyline van Rotterdam

Vanaf het schip komt het Oud en Nieuw van Rotterdam tot leven. Op de terugweg is er een prachtig uitzicht over de skyline van de Maasstad. Aanrader: boek de tocht voor 's avonds en geniet van de duizenden lichtjes die de skyline omlijsten. Ook erg leuk als bedrijfsuitje! Partyschip Jorina is ook een perfecte plek voor je bruiloft, op elke gewenste locatie!