Actieve groepsuitjes in Amsterdam

Actieve groepsuitjes in Amsterdam

Leer iedere wijk van Amsterdam kennen met Guided Tours. Voor iedere groep is er een leuke activiteit, die je mee neemt door de hele stad. Lekker eten en wandelen met een walking dinner of spanning en sensatie tijdens één van de uitdagende spellen. Maak ook eens een speurtocht over de Amsterdamse Wallen!

Speurtochten & spellen

Geen zin in een rondleiding of een wandeling door Amsterdam? Laat je dan verrassen door één van de spelprogramma's van Guided Tours. De Amsterdamse handelgeest pakt je in het spannende Wandel en Handel in Amsterdam. Doe mee aan de Express Amsterdam of laat je verleiden tot een pikante speurtocht over de Wallen. Leuk voor groepen en vrijgezellen!

Fietsen

Volg de fietsen van Guided Tours door de straten, parken en wijken van Amsterdam. Fiets dwars door het hart van Amsterdam en ontdek de verhalen van de Oude Stad, de Pijp en de Jordaan. Liever iets moderns? Fiets dan mee naar de Oostelijke eilanden. Op de fiets kom je overal!

Lunchen en dineren

Boek bij een leuk spel, fietstocht of rondleiding meteen een smakelijke pauze. Lekker smullen van een high tea of lunch tussendoor. Of afsluiten met een diner in één van de vele restaurants.

Guided Tours neemt je ook mee naar Haarlem en Alkmaar voor een uitdagend dagje uit!

Actieve groepsuitjes in Amsterdam in Amsterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Actieve groepsuitjes in Amsterdam

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.