Guided Tours - speurtochten door Haarlem

Guided Tours - speurtochten door Haarlem

Saai slenteren door de stad is er niet meer bij met Guided Tours. Ga mee met een rondleiding of raak verwikkeld in een spannend spel. Al speurend, lopend of fietsend ontdek je deze prachtige stad.

Rondleidingen

Op eigen houtje is het lastig Haarlem goed te leren kennen. Ga daarom mee met een rondleiding van Guided Tours! Wandel langs de vele hofjes in de stad en ga op zoek naar de grote schilder Frans Hals. Ieder hoekje van Haarlem is bekend terrein voor Guided Tours. Kies een mooie wandeling en laat verrassen!

Spellen & speurtochten

Bind de strijd aan met vrienden of familie in een spannend spel. Race tegen de klok en voer verschillende opdrachten uit tijdens de speurtocht Mollenspel Haarlem. Wie gaat er met de trofee naar huis?

Fietsen in Haarlem

Ook op de fiets is Haarlem prachtig! Kies een mooie fietstocht en trap een weg langs hofjes en parken. Een echt pittig tochtje is een fietstocht naar Zandvoort, door bossen en duinen. Maar zeker de moeite waard!

Voor een compleet dagje is het mogelijk een arrangement van Guided Tours te boeken, inclusief een lekkere lunch, high tea of een diner.

Guided Tours - speurtochten door Haarlem in Haarlem leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Guided Tours - speurtochten door Haarlem

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.