1

Boerderij Pret
Spelen en lasergamen bij Indoor Speeltuin & Boerderij Pret

Knuffel schattige pony's, spring op het springkussen, duik in de ballenbak en klauter je een weg door de spannende klimnetten. De boerderijdieren staan te trappelen om je te ontmoeten. Op Boerderij Pret beleef je binnen en buiten grootse avonturen! Daag vrienden en familie uit voor een potje lasergamen.

Dieren knuffelen

Knuffel met de schattige pony's Dribbel en Charlie en ezel Wilma. Ontmoet de dieren van Boerderij Pret! Wist je dat een varken bijna net zo slim is als een dolfijn? En de minikoe is maar één meter hoog! De eieren die de kippen leggen, kun je op de boerderij kopen.

Lasergamen op je eigen privéveld

Daag familie, vrienden of collega's uit voor een spannende heat! Kom lasergamen op je eigen privéveld. Een arrangement is al vanaf zes personen beschikbaar. Een wedstrijdje met het hele gezin kan ook: lasergamen kan al vanaf zeven jaar!

Binnen en buiten spelen

Behalve lieve dieren zijn er ook veel speeltoestellen! Roetsj van de rodelbaan, ontdek de spannende boerderijtunnels en bouw met de kleintjes een feestje binnen in het ballenbad. Spelen bij Boerderij Pret betekent altijd plezier! Spring zo hard als je kunt op het springkussen en klauter in de stoere klimnetten. Volwassenen mogen gratis naar binnen, maar spelen wel gewoon mee! Doe je het liever even rustig aan? Geniet dan van een hapje en een drankje in de zithoek.

Kom ook op schoolreisje bij Boerderij Pret! Boerderij Pret is ook te reserveren voor feestjes of speciale evenementen.

Boerderij Pret in Ermelo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 8,00 p.p.), schoolreisje, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.boerderijpret.nl

Boerderij Pret
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-