Partycentrum Klein Zwitserland


-advertentiepositie-Vier een gezellige familiedag met oud-Hollandse spelletjes

De familie groeit en groeit, en groeit soms uit elkaar. En dan is het tijd voor een gezellige dag samen! Om weer eens bij te praten en samen iets te ondernemen. Partycentrum Klein Zwitserland zorgt graag voor een complete dag, met een activiteit en goed eten. Reis af naar het Friese Bergumermeer en daag de hele familie uit voor de oud-Hollandse spelletjes. Of plons samen in het waterparadijs Jonas en de walvis.

  • Familiedag met rondvaart over het Bergumermeer
  • Familiedag met kinderen in het waterparadijs
  • Oud-Hollandse familiedag met spelletjes
Tip: nieuw zijn de All-in grill avonden! Kies zelf kruiden en proef van smakelijke vlees- en vissoorten van de grill. Feestje vieren bij Klein Zwitserland

Ga mee met de rondvaartboot

Stap op bij Partycentrum Klein Zwitserland voor een ontspannen rondvaart over de Friese meren. Vaar twee uurtjes mee en ontdek hoe veelzijdig Friesland is. Onderweg staat er een hapje en een drankje klaar. Nog geen genoeg van de mooie omgeving? Boek dan het arrangement met rondvaart door de Fryske Wâlden. Heerlijk vijf uur lang varen! Neem voor alle rondvaarten contact op.

Bedrijfsfeesten

Klein Zwitserland maakt er een swingende boel van voor de leukste bedrijfsfeesten. Verkleed je als een echte gangster en duik met je collega's onder in de wereld van de maffia. Of los een moord op tijdens het moorddiner. Voor een spetterende avond zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Caribisch, après-ski of karaoke, het kan niet gek genoeg zijn. Maar zijn jullie niet van die feestbeesten? Dan is een sportief bedrijfsuitje misschien een beter idee. Zoek de uitdaging in het fierljeppen, vlot bouwen of kickbiken. Vier een bedrijfsfeest!

Partycentrum Klein Zwitserland in Sumar leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek kleinzwitserlandburgum.nl

Partycentrum Klein Zwitserland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.