1

Pitch&Putt Golf Wolvega




Pitch&Putt Golf Wolvega

DIT UITSTAPJE BESTAAT NIET MEER. Pitch&Putt Golf Wolvega is perfect voor iedereen die houdt van paarden en golfen. De golfbaan ligt namelijk op het Victoria Park, het centrum van de Nederlandse paardensport.

Paardenliefhebbers, golfers die hun korte slag willen verbeteren, maar ook Pitch&Putters die eens iets heel anders willen, halen hier hun hart op. Zelfs als iemand nog nooit heeft gegolft, is dit een leuke bestemming voor een dagje weg. Er is namelijk ook ruimte voor golflessen. Het golfcentrum biedt diverse arrangementen aan. Na afloop van de activiteiten kan er in het gezellige clubhuis een heerlijke barbecue of een warm-koud buffet genuttigd worden.

Helemaal uniek om mee te maken na het golfen, zijn de paardenkoersen. Bezoekers nemen dan plaats in de VirgillBoko Lounge, waar ze een fantastisch uitzicht over de drafbaan hebben. Vooraf krijgen ze een korte uitleg over het plaatsen van een weddenschap op een favoriet paard.

Pitch&Putt Golf Wolvega in Wolvega leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 

Pitch&Putt Golf Wolvega
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.