1

Bruidsmode in hartje Utrecht bij Covers Couture


-advertentiepositie-



Bruidsmode in hartje Utrecht bij Covers Couture

Zoek naar de ultieme droomjurk in hartje Utrecht. In de schaduw van de Domtoren ligt Covers Couture. De bruidsmodezaak bestaat al ruim zestig jaar en behoort tot de grootste bruidswinkels van Nederland.

Kom de klassieke jurken van Pronovias passen of kies voor een elegante jurk van Jesus Peiro. Ook de vrolijke jurken van Rembo Styling en Cymbeline horen bij de favorieten. Kom in alle rust een dagdeel passen en neem familie of vrienden gezellig mee. Een greep uit de collectie van Covers Couture
Een greep uit de collectie van Covers Couture

Bruidsmode voor iedereen

Aanstaande bruiden kijken hun ogen uit bij de uitgebreide collectie van Covers Couture. Het uitgestrekte pand ligt in het hartje van Utrecht, omringd door alle populaire winkelstraten en beschikt over twee verdiepingen vol bruidsmode. Bewonder de meters zijde, kant en tule en maak gebruik van de jarenlange ervaring van de stylisten. Ook de bruidsmoeders, bruidsmeisjes en de bruidegom kunnen bij Covers terecht voor een zorgvuldige aankleding. Kom gerust eens kennis maken met het enthousiaste team van Covers en laat hun jarenlange ervaring je helpen bij de zoektocht naar de ideale outfit.

Covers Couture is premium dealer van merken als Pronovias en Blue by Enzoani. De bruidsmodezaak beschikt over de grootste collectie van het populaire merk Cymbeline.

Historisch pand in de binnenstad

Breng een bezoek aan Covers Couture en sta stil bij de bijzondere geschiedenis van het oude pand in de binnenstad. Vlak naast de ingang van de bruidszaak ligt een gedenksteen voor Suster Bertken. De bekende kluizenares uit het jaar 1426 woonde bijna zestig jaar lang in een zelfgebouwde cel onder de huidige bruidswinkel. Na haar dood is zij begraven in haar cel en nog steeds zitten haar beenderen in de fundering van Covers. Een groter contrast is niet mogelijk; terwijl boven haar rustplaats de mooiste bruidsjaponnen ter wereld hangen, droeg Suster Bertken slechts een grof haren kleed en wees zij elke vorm van weelde af.

Bruidsmode in hartje Utrecht bij Covers Couture in Utrecht leent zich ook goed voor een vriendinnendag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.covers.nl

Bruidsmode in hartje Utrecht bij Covers Couture
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.