Spanning en sensatie bij CSI Vinkeveen

CSI Vinkeveen

Er is iemand om het leven gebracht, maar wie heeft dit op zijn geweten? Hoe is de moord gepleegd? Ga op zoek naar aanwijzingen bij CSI Vinkeveen! Een spannend spel in teamverband, met een krantenbericht als aanleiding. Vind de dader aan de hand van aanwijzingen ter land en te water met slimme trucs en logisch nadenken. Dat wordt een spectaculair uitje! De beste speurneuzen winnen een gouden loep.

Watersporten

De haven van Vinkeveen heeft nog veel meer te bieden. Zodra het zonnetje schijnt is het op de Vinkeveense Plassen één groot feest! Vinkeveen Haven organiseert leuke dagjes aan en op het water. Varen, zwemmen, zeilen, kanoën en duiken: geniet van de Vinkeveense Plassen!Vinkeveen Haven is dé startlocatie voor een dagje op het water. Bij de haven kun je allerlei soorten boten huren. Er zijn luxe salonboten, zeilboten (Hoora Valken), zeilende platbodems, dieselsloepen, elektrische sloepen (fluisterboten), motorboten, kano's en een partyschip voor vijftig personen. Welke kies jij? Schip ahoy!

Ook een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest kan hier niet stuk. Er zijn leuke activiteiten te doen, zowel op het water als op het vaste land. Kickbiken, vlotten bouwen, powerkiten of misschien wel wakeboarden...? Vinkeveen Haven zorgt voor een spetterend dagje weg! Het ligt op een prachtige locatie met een groot (overdekt) terras aan het water, een eigen strandje met aanliggende veranda, vergaderruimtes en een groepsaccommodatie met 75 slaapplaatsen. Overnachten kan hier dus ook!
Vinkeveen Haven is ook een zeilschool: www.zeilschoolvinkeveen.nl.

Vinkeveen Haven

CSI Vinkeveen in Vinkeveen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

CSI Vinkeveen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.