1

Weber Grill Academy Amersfoort
Weber Store en Weber Grill Academy Amersfoort

Deze zomer geen aangebrande worsten en hamburgers op de barbecue! Iedereen kan goed leren barbecueën op Weber Grill Academy. De professionals leren de deelnemers de fijne kneepjes van het grillen. Naast Amersfoort worden de cursussen ook in andere plaatsen gegeven. Check de website voor de andere locaties.

Tijdens de workshop leer je een compleet driegangenmenu voor meerdere personen op de barbecue te bereiden. Een gezellige en vooral leerzame workshop!

Maak indruk in de tuin!

Ben je nog maar een groentje als het om barbecueën gaat of heb je al heel wat uren boven het houtskool gehangen? Weber heeft voor iedereen een geschikte workshop in de aanbieding, en gebruikt daarbij naast houtskoolbarbecues ook elektrische en gasbarbecues. Het concept is steeds hetzelfde: de ervaren koks van Weber laten je zien hoe je indruk kunt maken in de tuin en hoe je het betere barbecuëen onder de knie krijgt. Hier leer je 'Weberen'! Aan het eind van de workshop weet je hoe je voor meerdere personen een heerlijke maaltijd op de barbecue klaarmaakt.

Voor elk niveau

Door het hele land heen zijn verschillende plekken waar de workshops worden aangeboden. Beginners leren vier eenvoudige gerechten te maken en leren diverse basistechnieken, gevorderden leren alles over grillmethodes en tijdens de 'exclusive'-workshop maak je onder meer pizza maken op de barbecue en leer je alles over 'low & slow cooking'. Ervaar hier het echte barbecueën en laat thuis vol trots je kunsten zien. Nooit meer aangebrande speklapjes!

Weber Grill Academy Amersfoort in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.weber.com

Foto: Weber Grill Academy
Foto: Weber Grill Academy
Foto: Weber Grill Academy
Foto: Weber Grill Academy
Foto: Weber Grill Academy
Foto: Weber Grill Academy

-advertentiepositie-