1

's Lands Huys
's Lands Huys

's Lands Huys is gebouwd op de oude fundering van het oorspronkelijke huis uit 1630. Het gebouw dat voorheen op deze plek stond, deed dienst als stafcomplex van de Vesting. Gelukkig is uit eten gaan in 's Lands Huys geen straf! Op de menukaart staan heerlijke gerechten als 'Bourtanger os' of 'lamsschenkel het Ravelijn'. Het 's Lands Huys is een ideale locatie voor het vieren van huwelijken, jubilea, personeelsfeesten en nog veel meer.

Vestingstad Bourtange is een sfeervolle plek om te bezoeken! Het historische verdedigingswerk rondom de stad is nog helemaal in perfecte staat! Zo'n authentieke stervormige muur rond de stad als deze, vind je nergens in Nederland. In het centrum zijn diverse musea, sfeervolle winkeltjes, een kaarsenmakerij, een kinderboerderij en vele bezienswaardigheden uit vroegere eeuwen te bewonderen.

's Lands Huys in Bourtange leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

's Lands Huys