Vuurspetter
Smeed je eigen kunstwerk met gloeiend metaal

Leer het geheim van de smid in een authentieke smidse! Ga tijdens een bijzondere workshop smeden aan de slag met hamer en vuur en smeed een mooie kandelaar, een flessenopener of een uniek woonsieraad. Een vurig en stoer uitje voor creatieve mensen! De gediplomeerde smid Annelied van Dijk leert je de kneepjes van dit spetterende vak. Sluit daarna de dag af met een lekker diner.

Teambuilding-Smederij-Vuurspetters

Smeed je eigen sieraad

Aan de prachtige botterwerf van Huizen ligt smederij Vuurspetters. Smid Annelied van Dijk laat tijdens een workshop zien wat er zo ontzettend leuk is aan vuursmeden. "Je smeedt tegelijkertijd ook nog eens banden in deze smederij", zegt ze. Een ideale activiteit voor collega's of een stoer uitje voor vriendinnen: maak samen één voorwerp of allemaal je eigen sieraad voor huis of tuin.

Complete dag uit

Na deze spannende workshop trek gekregen? Smeed en eet! Blijf een hapje eten bij één van de restaurants op het Nautisch Kwartier van Huizen. De sfeer van dit prachtige Zuiderzeedorpje maakt het smeedevenement helemaal af. Of combineer water met vuur en vaar na het smeden mee met een nostalgische botter of een stoere sloep. Zo heb je een prachtig uitzicht over het Gooimeer en de omgeving. Vraag je eigen workshop aan of kijk in de agenda voor een spetterende workshop!

Creatieve kinderuitjes

Bij Vuurspetters vier je je (kinder)feestje met hamers en vuur! Smeed samen met je vrienden de mooiste voorwerpen van ijzer en neem zo een stoer eigengemaakt souvenir mee naar huis! Deze feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf elf jaar. Kijk hier voor meer informatie over de kinderfeestjes van Vuurspetters!

Vuurspetter in Huizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek vuurspetters.nl

Foto: Vuurspetters.
Foto: Vuurspetters.
Foto: Vuurspetters.
Foto: Vuurspetters.
Foto: Vuurspetters.
Foto: Vuurspetters.
Foto: Vuurspetters.
Foto: Vuurspetters.