Logeren bij de boer in Friesland met FarmCamps

FarmCamps De Geele Bosch

In het landelijke Oldeholtwolde staat FarmCamps boerderij De Geele Bosch van Johan en Lucie Wijsma. Een gedeelte van hun melkveehouderij is het decor voor een natuurlijk kampeeravontuur. Kom logeren in de volledig ingerichte safaritenten van ruim 50m2. Leer alle bewoners van de boerderij kennen! Voor de kinderen is er de Knuffelschuur vol jonge dieren en de Tractor Banden Klimtoren waar ze heerlijk kunt klimmen en klauteren. Ontdek het werk van de boer en boerin en behaal een echte boerenknechtdiploma of bouw een mooie hut in De Geele Bosch zelf. Op het erf vind je een heus Avonturenbos en na al dat avontuur lust je vast een echt boerenijsje!

Niets moet, maar als je zin hebt, doe dan mee aan de activiteiten op de boerderij! Op melkveehouderij De Geele Bosch van Johan en Lucie in Friesland ontmoet je een paard, een ezel, een stel geiten, een echte boerderijhond en veel konijntjes en poezen. De boer en boerin laten graag zien hoe het leven op de boerderij verloopt. Zo hebben ze een heuse tribune rondom de melkput gebouwd, zodat iedereen kan komen kijken tijdens het melken. Of vergezel boer Johan tijdens een huifkartocht door het schitterende Oranjewoud. Vergeet vooral niet om een hapje te proeven van het zelfgemaakte ijs op de boerderij. In de bijbehorende winkel vind je nog veel meer lekkere streekproducten om de boerenbeleving compleet te maken.

De kampeerboerderijen van FarmCamps staan bekend om hun comfortabele safaritenten, dus geen gesjouw meer met beddengoed en klaptafels! Ook beschikt de boerderij over een centraal terras, een knus kampvuur, nette sanitaire voorzieningen en een eigen parkeerterrein.

Samen buiten eten

Help boer Johan op het land

Samen buiten eten

Samen buiten eten

Samen buiten eten

Op de trekker

Samen buiten eten

Luxe safaritent